adform track

iOS 10.2.1 -ohjelmistoon on sisäänrakennettu akun kulumisen, iän ja lämpötilan huomioonottava ominaisuus, joka rajoittaa tiettyjen puhelinmallien virrankulutusta ääriolosuhteissa. Tarkoituksena on estää puhelimen ennalta-arvaamaton sammuminen, kun akku on vuosien aikana heikentynyt käytössä. Käytännössä käyttäjä saattaa huomata toiminnon puhelimen ajoittaisena hidastumisena. Tämä ei vaikuta puhelinominaisuuksiin, kuuluvuuteen, kuvien tai videoiden laatuun tai laitteen paikannusominaisuuksiin. Toiminto on käytössä iPhone 6 ja uudemmissa malleissa.

Kaikkien puhelinten akut ovat sähkökemiallisia osia, jotka kuluvat käytössä ja ne pitää vaihtaa, kun akun suorituskyky ei enää vastaa vaatimuksia. Mikäli käyttäjä kokee puhelimensa suorituskyvyn muuttuvan akun tyhjentyessä, tarjoamme akkujen vaihtopalvelua, joka poistaa akun heikentymisestä johtuvan suorituskyvyn rajoittumisen. Lisätietoja iPhonen akusta ja suorituskyvystä https://support.apple.com/fi-fi/ht208387.


Voimassa olevan iPhone-puhelinten huoltohinnaston näet täältä https://kauppa.tector.fi/product/2399/apple-iphone--huoltohinnasto.

Maksutavat